Hjemmelavet ketchup

Heinz eller Beauvais? Det er et af livets elt store spørgsmål, når det kommer til ketchupfavoritten. Herhjemme er der kun et rigtig svar! Jeg ligger nemlig inde med en mand, som har en medfødt træng til ketchup til ALT. Hvis der ikke er sauce, så får ketchup altid alting til, at glide lidt lettere ned i maven. Og svaret på den trofaste beboer i køleskabet er; Heniz.

Selv har jeg faktisk ikke en favorit, så jeg turde godt udfordre de to  populære tomatdrenge. Fra Politikens forlag anmeldte jeg bogen “Masser af Tilbehør“, hvor jeg straks fik sat en mærkat ved opskriften på ketchup. En grydefuld ketchup blevet lavet idag og hældt på fine flasker. Og hold nu op, hjemmelavet ketchup er godt. Jeg ser frem til at smide en god klat i den hjemmelavede burger i aften :)

Inden du diskret bytter den hjemmelavede ketchup ud med Heinz eller Beauvais, så forbered lige den ketchupafhængige i hjemmet – for jeg ved, at min udgave aldrig kommer på højde med berømte Heinz herhjemme.

Opskriften på Ketchup kan du finde i bogen “masser af tilbehør” fra Politikens Forlag eller i gratis-magasinet “Sæson for god smag”, som er tilgængeligt i supermarkederne lige nu.

Kommentarer

 1. Anna

  Sikke nogle fantastiske billeder du får taget! Synes du får lavet nogle skønne ting .Hvor har du fundet de der flasker henne? Og hvor meget kan de rumme?

  • Loui

   Hej Anna

   Tusinde tak :)
   Den lille er en gammel sodavandsflaske, som kan findes i de fleste genbrugsforretninger eller på loppemarkeder til ingen penge.
   Den store er en almindelig saftflaske, man kan købe i supermarkeder, når det er syltesæson.

   Louise

 2. Ej det ser lækkert ud og den farve! Uhm!!! Har faktisk aldrig prøvet at lave ketchup selv, nok fordi jeg lige som du, har tænkt der er bare ikke noget der batter bedre end Heinz. Men det skal da prøves! Dejlig blog og opskrifter, super fed stil! Ha en dag!

  • Loui

   Hej

   Ja, var også min tanke, at ketchup ikke vare noget man skulle udfordre ;) Meeeen er nu mægtig sjovt at lave det selv. Glæder mig til at lave det med sommer tomater, fulde af smag.
   Tusinde tak, er glad for du kan lide en :)

   Mange hilsner
   Louise

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *