"Efter jeg lavede søde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet "Boligliv", oprindeligt med chorizopølse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon.
En super hurtig og mættende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage."
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 1 bagekartoffel
- 4 søde kartofler
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk stødt chili
- 1 tsk spidskommen
- 6 dl vand + 1 grøntsagsbouillonterning
- 1 dl græsk yogurt 10%
- Salt
- Peber
- Bacon
- Babyspinat
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i grove tern og hak hvidløget. I en stor gryde kommes olivenolie og kartoffeltern og hvidløg svitses et par minutter. Tilsæt chili og spidskommen og svits med.
- Skru ned til jævn varme og kom bouillon, samt vand i gryden. Lad suppen simre i ca. 15 min, indtil kartoflerne er møre.
- Gryden tages af varme og blendes til den er jævn. Tilsæt græsk yoghurt, salt og peber og blend igen.
- Imens steges bacon sprød, babyspinat vaskes og bacon vridere lunes i ovnen.
- Server med en lille håndfuld babyspinatblade, et drys bacon og vridere ved siden.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Skriv en kommentar