"Efter ugens mange måltider er der altid rester af alting. Især babyspinat, som jeg har en forkærlighed for.
Pastaretten her er super hurtig og mættende. Spinatpestoen kan laves meget grov, som jeg gjorde, da jeg godt kan lide lidt bid. Men ellers kan det hele lige få en omgang med stavblenderen og blive halvgroft, hvilket også fungerer perfekt."
Pasta med kylling, bacon og spinatpesto
2 pers.
-
Pasta af god kvailtet
-
100 g bacon
-
1 stk kyllingefilet i strimler
-
200 g babyspinat
-
1 fed hvidløg, hakket
-
100 g feta
-
½ citron
-
½ dl pinjekerner
-
Olivenolie
-
Salt
-
Peber
-
100 g soltørrede tomater
-
Persille
Kog pastaen efter anvisningen, si vandet fra og lad den afkøle lidt.
På en pande steges bacon halv sprødt og kyllingefileten svitses med.
Spinaten skylles og hakkes groft. Den kommes i en skål, sammen med feta, hvidløg, citron, pinjekerner, salt og peber. Det hele blandes og olivenolie tilsættes til blandingen er tyk.
Når kyllingen er næsten færdig, kommes de soltørrede tomater på panden og svitses med 1 min.
Spinatpestoen tilsættes sammen med pastaen og det hele blandes godt rundt. Lad det hele simre 5min ved svag varme.
Lige inden servering tilsættes en håndfuld friskhakket persille.
Sara
Uhm... Jeg lavede retten i sidste uge og det blev helt vildt godt! Det er på madplanen igen inden længe...
Loui
Samme her, og så er der bare uendelige muligheder.
Så super spændende ud med fotodagen :)
Louise
Newyorkerbyheart
Uhmm, elsker en god pastaret :-)Mange hilsnerBirthe