"Da jeg endnu ikke er blevet den heldige indehaver af en grill, må lysten til grillmad styres med en engangsgrill. Den er ikke optimal, men den kan bruges og nye makreller skal altså grilles. Til min overraskelse var jeg hellere ikke indehaver af kådnåle, så kreativiteten måtte frem og sølvpapiret fungerede næsten endnu bedre end nålene, da det ikke ødelagde fisken og holdt bedre sammen på den.
Fantastisk sommermad, fantastisk aften på trappestenen med et glas vin og duften af friske krydderurter i potter og grill. De dage burde der være flere af."
Grillede makreller og majs med nye persillepesto kartofler
2 pers.
Makrellerne udbenes og fyldes med salt, citronpeber og masser af frisk persille. Skindet gnides med lidt olie.
Sølvpapir krammes sammen til aflange strimler og vikles om fisken, for at holde den samlet.
Når grillen er klar lægges fisken på og vendes jævnligt.
Majsene gøres klar ved at fjerne bladene og koge dem møre i 10-15 min. De gnides med olie og kommes på grillen. Vendes jævnligt, så de ikke bliver sorte. Serveres med masser af smør og groft salt.
Kartoflerne vaskes og koges med skrællen i ca. 15 min. De skal være faste. Imens blendes frisk persille med mandler, salt, peber, parmesan, hvidløg citron og olivenolie til det har en tyk konsistens.
Når kartoflerne er møre dampes de tøre i gryden og persillepestoen vendes i de lune kartofler. Drysses med hakkede forårsløg inden servering.
Skriv en kommentar